Zweetvlekken uit kleding wassen

Zweetvlekken uit kleding wassen

Zweetvlekken uit kleding wassen Iedereen transpireert, dat is één ding dat zeker is. In het begin merk je het niet aan je kleding omdat de kleding nieuw is en met regelmaat op de juiste manier wordt gewassen. Maar hoe vaker je kledingstukken draagt en hoe minder zorgvuldig je de kledingstukken wast, hoe erger de zweetvlekken in kleding kunnen zijn. Vooral onder de oksels zie je op een gegeven moment kringen die er niet met de normale was uitgaan. Hieronder lees je meer over het zweetvlekken uit kleding wassen.

Zweetvlekken voorkomen

Het beste kun je allereerst proberen zweetvlekken te voorkomen. Je kunt goede deodorant gebruiken, maar dat helpt niet altijd tegen het transpireren. Als je echt geen zweetvlekken in je kleding wilt, kun je het beste inlegkruisjes voor je oksels gebruiken. Het is misschien even wennen, maar uiteindelijk doet het heel veel voor je kleding. Zweetvlekken trekken namelijk in de inlegkruisjes en niet in je favoriete shirtje of jasje.Zweetvlekken uit kleding wassen

Als je deze pagina hebt bezocht, dan is het vaak al te laat en heb je zweetvlekken niet kunnen voorkomen. Vooral in witte kleding zie je vaak gele kringen door een combinatie van deodorant en zweet. Deze zweetvlekken zijn vaak hardnekkig, maar toch kun je veel zweetvlekken uit kleding wassen. Een manier waarop je zweetvlekken uit kleding kunt wassen, is door het gebruik van ammoniak. Allereerst meng je een half kopje water met een half kopje ammoniak. Pak een washandje en dep het gemaakte mengsel op de zweetvlekken. Laat dit een uur in de zweetvlekken trekken en was hierna het kledingstuk zoals je het altijd doet. Kijk altijd in de labels van kleding. Een ander middel waarmee je zweetvlekken uit kleding kunt wassen is door middel van een citroen. Pers een citroen uit, meng dit met dezelfde hoeveelheid water, dep dit op de zweetvlekken, laat dit een uur intrekken en was je kleding op de gebruikelijke manier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *