Tomatensoep uit kleding wassen

Tomatensoep uit kleding wassen

Tomatensoep is heerlijk en het wordt dan ook door menig Nederlander regelmatig gegeten. Helaas is het ook wel eens het geval dat deze rode tomatensoep op je kleding belandt. Rode vlekken kunnen vervelend zijn om uit kleding te wassen, maar in de meeste gevallen zijn rode vlekken waaronder tomatensoep gemakkelijk uit kleding te wassen. Hieronder lees je op welke manieren je tomatensoep uit kleding kunt wassen.

Tomatensoep uit kleding wassen

Tomatensoep uit kleding wassen is niet heel lastig, maar probeer het wel zo snel mogelijk te doen. Als de vlek ontstaat, probeer dan meteen de vlek eruit t wassen. Hoelang de tomatensoep vlek in je kleding zit, hoe lastiger het is om deze eruit te krijgen. Je kunt het beste de vlek direct eruit wassen met lauwwarm water. Spoel het goed uit met water en wrijf erna voorzichtig wat wasmiddel op de tomatensoepvlek. Laat dit even intrekken en was hierna het kledingstuk op de gebruikelijke manier.
Je kunt in de label van het kledingstuk vinden hoe je het beste dit kledingstuk kunt wassen. Tomatensoep uit kleding wassen is dus zeker niet lastig. Wees er snel bij, was het met het juiste wasmiddel op het juiste aantal graden met bijpassend wasmiddel en de tomatensoepvlekken zijn snel verdwenen.

Andere rode vlekken uit kleding wassen

Tomatensoepvlekken zijn niet de enige rode vlekken die snel uit kleding gewassen dient te worden. Denk bijvoorbeeld ook aan rode vlekken die zijn ontstaan door tomatensaus, aardbeien, bloed of jam. Tomatensaus van spaghetti dient hetzelfde eruit te worden gewassen als tomatensoep. Ook aardbeienvlekken en jamvlekken kun je het beste laten weken in een lauwwarm sopje en deze op de gebruikelijke manier wassen. Bloed kun je bijvoorbeeld eruit wassen door melk. Spoel eerst het kledingstuk uit met koud water (met warm water stolt het bloed) en giet hierna er een scheutje melk op. Laat dit even intrekken, spoel het kledingstuk weer uit en doe het in de was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *