Make-upvlekken uit kleding wassen

Make-upvlekken uit kleding wassen

Iedereen heeft er wel eens last van gehad. Make-upvlekken in kleding krijgen. Inderdaad, ook mannen kunnen hier over meepraten. Als hun vriendin of vrouw namelijk make-up draagt, is de kans groot dat er weleens foundation van de vrouw in de blouse van de man is gekomen. Toch hebben vrouwen er meer last van, omdat ze dagelijks met make-up de deur uit gaan. Make-upvlekken eruit wassen kan lastig zijn, maar niet hoe je weet hoe je moet handelen. Hieronder vind je meer over make-upvlekken uit kleding wassen.

Make-upvlekken uit kleding wassen:

poedersoorten. Blush, gezichtspoeder, highlighter, bronzer en oogschaduw. Al deze poedervormige make-upproducten komen regelmatig in je kleding terecht. Allereerst is het goed om los poeder zo voorzichtig mogelijk van de stof af te wrijven. Kijk wel uit, dat je het er niet juist nog erger in wrijft. Je kunt het beste wrijven met je hand of een doekje.
Als het goed is, is het losse poeder zo goed als van je kleding af nu. Hierna kun je het beste de overige make-upvlekken uit kleding krijgen met een microvezeldoekje. Maak dit doekje een beetje vochtig en wrijf er weer overheen. Het beste is, om de make-upvlekken uit kleding te wassen door middel van de wasmachine na deze stappen.

Make-upvlekken uit kleding wassen:

Foundationvlekken zijn te meest voorkomende make-upvlekken die in kleding terecht komen. Helaas zijn deze make-upvlekken lastiger uit kleding te wassen, omdat hier vaak een vettig bestanddeel in zit. Alleen met water krijg je de vlekken er dus niet uit. Allereerst kun je proberen om make-upvlekken uit kleding te wassen door middel van make-upremover zonder olie. Lukt dit niet, gebruik dan wat afwasmiddel en laat dit in de make-upvlek trekken. Als dit een paar minuten is ingetrokken, kun je het met water uitspoelen en indien mogelijk op de gebruikelijke manier wassen in de wasmachine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *